Mierea noastră bio NECTARUL CARPAȚILOR

Secretul tainic al reginei în mierea bio NECTARUL CARPAȚILOR

Povestea mierii se confundă cu istoria oamenilor. În Spania, într-o pictură din peșteră, veche de 8.000 de ani, este reprezentată culegerea mieriii. Aproape în toate culturile vechi oamenii au folosit mierea ca aliment, medicament și în scopuri ritualice.

Mierea este produsă de albine, unele dintre cele mai importante ființe ale planetei, din nectarul florilor îmbogățit cu substanțe proprii, prelucrată de acestea și apoi depozitată în faguri.

Din fericire pentru noi, albinele fac mai multă miere decât au nevoie, iar apicultorii o recoltează și așa ne putem bucura de gustul și binefacerile acestui aliment unic.

BIO / ECOLOGIC = migălos, de durată, dar mult mai SĂNĂTOS

Obținerea unor produse apicole bio/ecologice este rodul unui proces migălos și de durată care începe cu stupina care trebuie plasată la minim 3 km de orice factor poluant industrial. Stupii se vopsesc doar cu vopsea ecologică, tratamentele albinelor sunt doar pe bază de plante medicinale și uleiuri esențiale.

După extragere mierea, și chiar și ceara utilizata, se testează să nu prezinte urme de pesticide, fungicide sau antibiotice, abia apoi respectivul lot capătă certificarea bio/ecologic/organic.

Mierea NECTARUL CARPAȚILOR - certificată "bio/ecologic/organic" la nivel internațional

In mierea noastra ecologica, toate substanțele nutritive sunt într-o concentrație mare, si o puteti folosi ca un aliment extraordinar, sau chiar ca un medicament.

Regăsiti secretul tainic al reginei în produsele noastre, NECTARUL CARPATILOR:

  • Miere de salcâm
  • Miere de tei
  • Miere polifloră
  • Miere de mană

Toata mierea NECTARUL CARPATILOR, cu un înalt nivel de calitate, este certificata de către organismul de inspecţie şi certificare S.C. ECOCERT S.R.L. având codul MADR/UE  RO-ECO-007.

Sortimentele noastre de miere, având statutul de produse bio / ecologice / organice recunoscute pe plan internaţional conform legislaţiei CE 834/ 2007 şi CE 889/ 2008, au fost premiate la manifestări internaţionale.