Miere și Specialități Apicole BIO

Nimic nu se compară în viața  cu bucuria de a descoperi în jurul nostru lucruri folositoare.

Alături de albine poți avea astfel de satisfacții mereu pentru că ele ne oferă, prin fiecare materie pe care o creează în stupul lor, nu doar hrană, ci chiar și variante de însănătoșire sau regenerare ascunse cu grijă de natură pentru a nu fi pierdute sau distruse. 

Tot ceea ce ele reușesc să creeze și să ne dăruiască are gustul și echilibrul specific perfecțiunii naturii și de aceea oamenii le-au apreciat din cele mai vechi timpuri în orice moment al vieții lor, înnobilându-le bucatele, făcând din fiecare o bucurie, sau contribuind tainic la sănătatea noastră cea de toate zilele, mângâindu-ne diversele suferințe cu darurile stupului.

Miere ecologica

În mierea noastră ecologică, toate substanțele nutritive se găsesc într-o concentrație mare, și o puteți folosi ca un aliment extraordinar, sau chiar ca un medicament.

Polen Ecologic

Polenul crud, ecologic, aduna în el toată lumina soarelui, forța pământului și energia vitală a plantelor.

Propolis Ecologic

Compoziția unică a propolisului îl face să acționeze eficient asupra microbilor, virușilor și fungilor, care nu pot dezvolta în timp rezistență, așa cum se întâmplă în cazul tratamentelor cu antibiotice de sinteză.